upcoming events & activities


2011-02-18
Приканваме всички които харесват 'В Очакване На Вятъра' да гласуват за нас в класацията на БНР - 'Ескалатор'.
2011-02-15
Много сме доволни от концерта и пребиваването ни в Истанбул! Mojo е прекрасен клуб в който рока е жив! Истинско удоволствие бе да свирим пред чудесната публика със мощен саунд и да се потопим в нощния живот на града.
2011-01-06
Посрещнахме новата година в центъра на Чепеларе, където (вече привикнали да свирим на минусови температури:) се раздадохме и това не остана неоценено от множеството дошло да празнува с нас! Отново прекрасни хора обичащи R'n'R и отворени към нова музика каквато беше нашата за повечето присъстващи там. Между другото ако някой е направил снимки ще се радваме да ги имаме на siluet@abv.bg Пожелаваме на всички много здраве и любов през 2011! Мечтайте повече и спете по-малко!
2010-12-22
Страхотно се получи във Враца, въпреки студа се забавлявахме от сърце. Чудесни хора! Пуснахме видео от празника на Бургас (Никулден). Очакваме твоя коментар за "Look Inside Yourself" и за каквото и да е в книгата, по възможност на латиница!
2010-12-20
От днес може да намерите Look Inside Yourself тук! Enjoy!!!
2010-12-17
На 20ти (понеделник) предстои представянето на новият ни сингъл "Look Inside Yourself". Tекста е на Phil Jackson. Първо естествено ще може да я слушате тук, както и в my space. Песента ще звучи за първи път в радио ефира по БНР (Хр Ботев) около 10 часа, следва радио Тангра Mega Rock от 12.30, след това от 15.30 в Darik Radio и към 21.30 в Z-Rock , където ще завърши радио-турнето. Освен новата 'Look Inside Yourself' ще има интервюта с групата, ще звучат и другите сингли от предстоящия албум. Хр Ботев Тангра Mega Rock Darik Radio Z-Rock
2010-12-09
Много добре започна празничния декември в Бургас. Появихме се за първи път на театрална сцена в постановка на Вальо Вълчев в театър "Адриана Будевска". Постановката беше по случай 25 г на сцена на Валери Иличов и 35 г за Аглика Бояджиева. На следващия Никулден свирихме на "Тройката" с младежката филхармония. Запис от събитието ще има скоро в сайта. !!!Сега е момента да съобщя, че концертът в Маската на 10ти се отлага за догодина.!!!
2010-11-26
Задават се празници, а с тях и празничните концерти. Започваме на 6ти на празника на Бургас Св. Никола, където ще свирим съвместно с филхармонията пред общината, след това обратно в София клубно на 10ти в Маската на 11ти - the MAZE в Перник и 18ти в Swingin' Hall, след това на 21 имаме концерт пред младежкия дом във Враца. Кулминацията на всичко е новогодишния концерт, пак на открито, в Чепеларе на връх Нова Година.
2010-11-01
Предстоящият месец ще носи акустични звуци. На 6 Ноември ще представим СИЛУЕТ Unplugged в бар ROYAL в Бургас, на 20-ти в новия UnderBAR MusicHall и на 24-ти ноември в Bar Coda в София. За разнообразие на 13ти свирим в Swingin' Hall и на 28 ми във FANS яко жица!
2010-10-20
Eеий... Срахотен концерт се получи вчера на празника на Перник! Много, много сме впечатлени от публиката и най-вече на дясната половина пред сцената, благодарим за съпорта приятели! И по-възрастните не бяха зле, има много R'n'R фенове там и мисля, че победата над чалага не е далече:)! P.S. Нямаме почти никакви снимки и никакво видео, така че ако някой е направил и иска да ги сподели, моля изпратете на siluet@abv.bg, ще сме много благодарни!

© 2017 CrossTownRock.com

SiluetRock.com

created by M. Dyulgerova