upcoming events & activities


2011-05-17
След феста в Мездра, на който спечелихме много нови фенове, голяма част от тях в ранна детска възраст:) и след който пилучихме дори писмени благодарности от самия кмет на Мездра, обиколката на СИЛУЕТ по летните фестивали продължава както следва: на 1ви юни в Казанлък на "Празника на Розата", след това на 5ти (а не на 4ти както беше обявено) на фестивала "Цвете за Гошо" в София след това в Бургас на "July Morning" съответно на 30 юни, следващото сигурно появяване на СИЛУЕТ на голяма сцена е на 19ти август на рокерския събор на "Света Гора" в Търново и след това на 28ми август на MINDYA Rock Fest.
2011-05-11
Слушайте ни по Darik radio в четвъртък в предеването "Купон на изток от рая" с водещ Ники Кънчев
2011-05-11
Започват летните фестивали и първия, в който СИЛУЕТ ще свирят е този в Мездра. Датата е 14 май. Следват на 1 юни - "Празника на Розата" в Казанлък, след това на 5ти на "Цвете за Гошо", "MINDYA Rock Fest" последния weekend на Август... Може би ще има и други, но засега това са сигурните.
2011-05-03
Не пропускайте нашия акустичен концерт в четвъртък в bar CODA, който се намира на ул. Лавеле 19. Ще ви очакваме!
2011-04-29
След като получихме признанието на журналистите на конкурса сега пред нас се отварят доста врати, които едвам се открехваха преди:) Всеки ден интервюта за вестници и радиа - става все по-забавно:) Ето я и песента спечелила хубавата награда Share Your Love
2011-04-29
След като получихме признанието на журналистите на конкурса сега пред нас се отварят доста врати, които едвам се открехваха преди:) Всеки ден интервюта за вестници и радиа - става все по-забавно:) Ето я и песента спечелила хубавата награда Share Your Love
2011-04-27
Гледайте ни довечера по ТВ СКАТ, където ще свирим акустично на живо в предаването на Васко Кръпката от 22.30! И да слуховете са верни - Phil Jackson ще бъде там с нас и ще имате възможност да се запознаете с този рядък екземпляр на човешкия вид:) Ще пеем, ще свирим и ще се забавляваме от сърце в приятната компания на Васко и се надяваме че щe сe получи хубаво предаване! Повторение на предаването може да гледате в събота 30 Април от 00.00 часа Тези които се интересуват от изхода на конкурса "Златна Пролет" сигурно ще се зарадват да разберат че снощи получихме признанието на журналистическата гилдия. Много се радваме и мислим, че след като миналата година спечелихме наградата на слушателите, тове е една стъпка нагоре по трънливия път на успеха! SHARE YOUR LOVE, приятели!!!
2011-03-31
Честито! След като вече 3та седмица сме на 1во място в Ескалатора на Хоризонта се зададе още едно предизвикателство! Това е конкурса "Златна пролет". Там отново имаме нужда от вашата подкрепа (наградата на слушателите), тъкмо ще разберем как ви харесва новата ни песен "Share Your Love". (Завършения вариант на песента скоро в сайта!)
2011-03-24
Надпреварата по БНР продължава!:) Вече 2ра седмица сме на 1во място и това е страхотно! И след като така стоят нещата вече, е важно да се задържим там и трета. За да подкрепите СИЛУЕТ по Националното радио, дайте своя вот тук!
2011-03-15
Честито на всички, които помогнаха 'В Очакване на Вятъра' да стигне на първо място в класацията на БНР!

© 2017 CrossTownRock.com

SiluetRock.com

created by M. Dyulgerova