upcoming events & activities


2011-10-16
Искаме от все сърце да благодарим на общината на гр. Троян, че ни поканиха да свирим на празника на града 14ти октомври и така ни предоставиха възможността да се срещнем със страхотната публика, която ни очакваше там! Благодарим на всички сладури, които ни стоплиха сърцата в тази мразовита вечер! Беше истинско удоволствие да свирим за вас и да си признаем честно такива вечери осмислят това което правим, наистина. Благодарим ви, че ви има! Бъдете здрави!
2011-10-06
СИЛУЕТ в пълен състав утре 7 октомври в Swingin' Hall! Заповядайте, но ако може да пушите по-малко, ще сме ви безкрайно благодарни!
2011-09-27
Предстои да закрием летния сезон и в нашия роден град Бургас:) Това ще стане на 30ти септември (петък) в бар Royal. Заповядайте!
2011-09-12
И сега искаме да поканим в Pork Pie всички силуетофили и жадни за оригинална музика любопитни да дойдат на нашия концерт на 16ти септември (петък). Това, както изглежда, ще е последния ни концерт за това лято и се надяваме да закрием сезона подобаващо и с колкото може повече хора. Под сурдинка ще споделя, че след това се оттегляме за известно време от светлините на прожекторите. Така че, това е момента да видите и чуете Силует в пълен състав. Заповядайте! Pork Pie - 16 Септември!
2011-09-11
Страхотен фестивал се заформи в Разлог. Публиката на градския площад беше доволна, че и се представя нещо различно от чалга и аплодираше всяко изпълнение. Площада остана пълен до края. Повече информация за събитието може да прочетете тук и тук. Весело беше и в Ямбол на бирфеста, изглежда че спечелихме нови фенове. Благодарим за подкрепата, приятели!
2011-08-18
Много сме щастливи, че имаме такива страхотни фенове! Доказахте ни го пак пред сцената 'На Тъмно' в неделя! Скоро ще споделим видео и снимки от събитието. А сега след като мина и това издание на Spirit of Burgas, това което ни предстои на по-голяма сцена е рок-феста в Миндя на 26ти август, но преди това ще свирим на 19ти август на рокерския събор в Търново. На 9ти септември пък се задава фестивал в Разлог.
2011-07-08
С най голямо удоволствие искаме да ви съобщим, че ще свирим на Spirit Of Burgas. Добрата новина дойде от лагера на . И така Силует ще свирят на третия ден от фестивала - 14 Август. Благодарим на всички, които са гласували за нас в класацията на БГ Радио! Резултатът е, че вече сме на 3то място!
2011-06-19
Очакваме ви с нетърпение на 2ри юли с цвете в ръка. СИЛУЕТ ще се качат на сцената в 19.30, но фестивала започва още от 15.30. Елате да се потопим в духа на Rock and Roll-a! А тези от вас които са нетърпеливи да ни видят по-скоро, каним на 24ти в Рок Театъра и 25ти в Swingin' Hall. Предаването Denis&Friends по Канал 1 от 15 юни не се излъчи по обясними причини (имам предвид деня на траур), но това ще стане на 22ри юни (сряда).
2011-06-13
Ще може да гледате СИЛУЕТ в предаването "Денис и приятели" по Канал 1 в сряда (15 юни) от 23.00. Ако го пропуснете, може да намерите предаването тук.
2011-06-04
След цветния "Hope Festival" - Празника на Розата в Казанлък и след предлятната вечер във FANS, СИЛУЕТ продължават на местността "Момина Скала" до "Копитото" на Витоша в неделя на обяд. Това ще бъде празник на район Витоша, заповядайте всички на рок-забава под небето! Цвете за Гошо се отлага за 2ри юли, а "July Morning" в Бургас ще мине без нас! Може би ще има заинтересовани от факта, че имаме нови тениски. Само ще ви споделя, че количеството е доста ограничено и може би ще е добре да побързате:)

© 2017 CrossTownRock.com

SiluetRock.com

created by M. Dyulgerova