upcoming events & activities


2012-06-05
Изглежда, че завръщането на СИЛУЕТ ще бъде в събота на 9ти юни на фестивала "Цвете за Гошо". Групата обявена под многозначителното име М.Н.О.Г.О.Т.О.Ч.И.Е. ще отстъпи мястото си в програмата. Заповядайте!
2012-05-24
След тежък и продължителен кастинг група Силует се увеличи с двама бек вокалисти: Велизар и Мая:) Велизар се появи на бял свят на 10 Април, а Мая на 18 Май. Гласовите данни и на двамата са изключителни и както изглежда работата с тях ще бъде много приятна, понеже много бързо се сработиха с останалите от екипа:)
2012-02-29
Много беше хубаво на "Хляб и Мармалад" във off Road Radio. Вече не се чувстваме толкова "гладни":) Запис на предаването може да чуете тук.
2012-02-27
Довечера ще бъдем на гости в новото и много яко интернет радио OffRoad. Ще си говорим и посвирим в продължение на 2 часа в предаването "Хляб и Мармалад" с водещ Румен Янев. На живо от 21 часа. Слушайте от тук
2012-02-24
С радост разбрахме, че и тази година сме номинирани за наградите на БГ Радио. Песента "Share Your Love" е в категориите БГ песен, БГ текст (което е странно, защото текстът е на английски:) и за клип. Отделно СИЛУЕТ са номинирани за БГ Група. Конкуренцията е жестока! Отново разчитаме на вас за подкрепа! Побързайте, срока е до 20 март, използвайте колкото налични e-mail-а имате! Гласувайте тук
2012-02-09
Понеже работата по новия албум бавно, но сигурно напредва, решихме да обявим конкурс за обложка. Даваме пълна свобода на творците, които решат да приемат предизвикателството. Слушайте музиката тя ще ви послужи за връзка с музата:) Песните може да намерите тук, а ако се свържете с нас на siluet@abv.bg ще ви изпратим и останалите готови. За повече информация попитайте и ще ви бъде отговорено пак на siluet@abv.bg.
2012-02-08
Новата емисия на SINGLES'11 освен 4те сингъла 'Както крещиш', 'В Очакване на вятъра', 'Share Your Love' и 'Look Inside Yourself', съдържа и клипа към 'Share Your Love' така, че който иска да си го има на хубаво качество може да си го поръча от тук
2011-12-03
Гледайте участието на СИЛУЕТ по Канал 1 в предаването 'Денис и приятели' на 12ти Декември. Ще поговорим, ще посвирим и ще гледаме новото видео в компанията на най-якия водещ и страхотния екип!
2011-11-06
2011-10-16
Искаме от все сърце да благодарим на общината на гр. Троян, че ни поканиха да свирим на празника на града 14ти октомври и така ни предоставиха възможността да се срещнем със страхотната публика, която ни очакваше там! Благодарим на всички сладури, които ни стоплиха сърцата в тази мразовита вечер! Беше истинско удоволствие да свирим за вас и да си признаем честно такива вечери осмислят това което правим, наистина. Благодарим ви, че ви има! Бъдете здрави!