upcoming events & activities


2014-06-20
SILUET @ July Morning '14
2014-04-15
Тази године летните концерти и фестивали с наше участие започват още от 27 Април в Пловдив на фестивала Полинерок'14, продържават през Славейковите празници в Трявна на 30 Май и Цвете за Гошо в столицата на 8 Юни. Естествено идва ред и за July Morning Fest на Бургаския бряг, който и тази година ще предожи много оригинални инициативи и интересни групи от страната, като за чуждестранните изпълнители също се спрягат много интересни имена, които ще бъдат за пръв път на българска сцена. Изобщо като за начало на лятото не е никак зле:)
2014-01-30
2013-12-11
Концерта на 17 Декември наближава и ние правим последни приготовления. Ще се записва от Нац. Телевизия и ще се предава на живо по интернет радио http://www.binar.bg. Нещата се получават наистина уникални с новите аранжименти за сринговия квартет и участието на нашите гост музиканти. Заповядайте!!!
2013-11-04
Интересни неща се очакват да се случат със СИЛУЕТ. В резултат на спечелването на най-важната награда от конкурса на Националното радио ние се приготвяме за Eurosonic в Холандия. Преди това обаче ще направим много важен за нас концерт в най-голямото звукозаписнто студио в България - Студио 1 на Нац. Радио. Мислим да изненадаме нашите фенове със стрингови аранжименти на най-хубавите ни парчета, както и участието на други гост музиканти. Това ще се случи на 17ти декември, ще има телевизия и всичко останало:)
2013-07-26
2013-07-06
Привет! Повече от доволни сме от това как премина целия юни. Особено от последните концерти във Варна, Скопие и Русе дори, като според мен фаворит си остава концерта на стадион Локомотив във Варна. Мисля, че дори и видео има... Сега продължаваме към следващата отправна точка ->
2013-06-10
Открихме 'Art Summer' във Велико Търново, бяхме хедлайнери на "Цвете за Гошо" в Южния парк в столицата и сме много надъхани за предстоящите изяви на летните фастивали:) Пътят ни продължава през Рафтинг Рок Фест в Симитли на 15ти, Baskerfest в Скопие, карнавал на 22ри в Русе, откриване концерта на Joe Lynn Turner във Варна на 29ти и July Morning fest на брега в Бургас - всичко това през месец юни!
2013-05-03
За пореден път се убеждаваме, драги приятели, че нищо в БГ не се прави както трябва - гласуване, което е направено страшно лесно за манипулиране, че и средностатистически ученик да се справи и групи, които не се спират пред нищо за да се докопат до бърза слава, било заслужена или не. Ето това е дейстителността в която живеем! 713 истински вота за Силует! Това е нещо огромно за нас, въпреки анулирането на гласуването! БЛАГОДАРИМ ВИ!
2013-04-27
Гласувайте манячета!!! И може да ни видите на сцената с BON JOVI

© 2017 CrossTownRock.com

SiluetRock.com

created by M. Dyulgerova